Denkt u aan een ooglift of ooglidcorrectie? Wilt u graag uw rimpels of hangende huidplooien laten behandelen, maar is de stap naar plastische chirurgie te groot? Dan is een Be Lifted Plasma behandeling een mogelijke oplossing voor u. Zonder snijden en injecties worden er geweldige resultaten bereikt op het gebied van huidverstrakking met een korte herstelperiode van slechts vijf tot zeven dagen.

Be Lifted Plasma, wat is dat?

Liften zonder te snijden. Met Be Lifted Plasma is het mogelijk om door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het zelfherstellend vermogen van de huid, waarnaar deze er zichtbaar jonger en gelift uit komt te zien en tevens de elasticiteit van de huid verbeterd.

Bij de Be Lifted Plasma behandeling laten plasma flitsen een klein korstje achter op de huid. Dit heet een plasma spot. Deze plasma spot verdwijnt binnen vijf tot zeven dagen, waarnaar de huid vanzelf roze toont. Dit is nieuwe huid en verdwijnt in de weken die volgen.

Voordelen Be Lifted Plasma

De voordelen van een Be Lifted Plasma behandeling ten opzichte van cosmetische chirurgie & cosmetische behandeling zoals Botox & Fillers zijn:
- Korte behandeling en geen hechtingen.
- Er word niet gesneden of geïnjecteerd, dus geen blijvende littekens.
- Betaalbare behandeling.
- Algehele verbetering van de huid.
- Korte herstelperiode van slechts vijf tot zeven dagen.
- Minimale bijwerkingen: twee dagen zwelling en vijf tot zeven dagen korstjes.
- Geen risico dat er te veel huid weggehaald wordt.
- U behoudt uw natuurlijke uitstraling en heeft ongeveer 2 jaar zichtbaar resultaat.
- In slechts één tot drie behandelingen is het eindresultaat bereikt.

Voor wie is Be Lifted Plasma geschikt?

Be Lifted Plasma is ontwikkeld voor vrouwen en mannen en geschikt voor alle huidtypes. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek wordt door de specialist bepaalt of uw huid geschikt is voor de behandeling.

Wat zijn de mogelijkheden met Be Lifted Plasma?

De Be Lifted Plasma behandeling is geschikt voor alle rimpels op het gezicht. Tevens is de behandeling geschikt voor hangende oogleden en overtollige huid bij de boven- en onderoogleden.

Een behandeling met Be Lifted Plasma is mogelijk op:
- Bovenoogleden
- Onderoogleden
- Wenkbrauwen
- Voorhoofdsrimpels
- Fronsrimpels
- Neuslippenplooi
- Bovenlip
- Onderlip
- Huidplooien voor de oren
- Wangen
- Marionetlijn
- Kraaienpootjes
- Steelwratjes
- Ouderdomswratjes
- Pigmentvlekken
- Acne littekens
- Littekens

Wanneer kunt u geen Be Lifted Plasma ondergaan?

Be Lifted Plasma wordt afgeraden bij een slecht helende huid, permanente fillers, zwangerschap, diabetes, actieve herpes, zware acne, huidkanker, hemofilie, chronische huidziekte, immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen, bij het gebruik van antistollingsmiddelen, tijdens het gebruik van een antibiotica kuur, op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan en waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritaties bevinden.

Deze contra-indicatie lijst is facultatief. In sommige gevallen kan er toch behandeld worden. Tijdens het intake gesprek wordt door de specialist bepaalt of uw situatie geschikt is voor behandeling.

Prijs Be Lifted Plasma

Een behandeling bestaat uit een intake, de Be Lifted behandeling, eventueel nodige aanvullende behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken en Matis UV SPF50+ zonnecrème voor nazorg thuis.

Prijs in overleg

Nieuwsgierig naar deze behandeling? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

AFSPRAAK MAKEN CONTACT OPNEMEN