Wat is epileren? Met epileren verwijder ik haartjes inclusief de haarwortel. Dit is anders dan bij scheren, waar de haar wordt afgebroken net op de huid. Omdat de haartjes in zijn geheel uit de huid worden getrokken, blijven ze langer weg. Bij scheren komen haren binnen enkele dagen al terug. Bij epileren blijven de haartjes ongeveer 3 tot 6 weken weg. Na de behandeling komen uw ogen nog mooier tot uitdrukking en uw gezicht heeft een verzorgde en open uitstraling.

Waarom wimpers en wenkbrauwen verven?

Het verven van wimpers kan een uitkomst zijn voor mensen met lichte wimpers of mensen die niet goed tegen mascara kunnen en hun wimpers donkerder willen hebben. Meestal wordt gekozen voor zwart, maar ook de kleuren bruin en blauw zijn mogelijk. Het voordeel van verven is dat de haren zichtbaarder zijn, waardoor de wimpers er voller uitzien en de ogen er ook zonder make-up sprekend uitzien. Met geverfde wimpers hoeft u niet bang te zijn voor uitlopers en is dé oplossing als u last heeft van gevoelige ogen. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven ook een uitkomst. Een verfbeurt kan aangevuld worden met epileren, zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm heeft.

Bij mijn behandelingen gebruik ik verf van het merk RefectoCil. Dit merk is gespecialiseerd in permanente wimper- en wenkbrauwenverf die zacht is van textuur, een lang houdende kleurintensiteit heeft, waterproof is en niet vlekt.

Prijzen wenkbrauwen en wimpers behandelingen

Epileren en verven
Epileren wenkbrauwen € 14,50
Wenkbrauwen verven € 13,00
Wimpers verven € 14,50
Epileren, verven wimper en verven wenkbrauwen € 28,00
Epileren en verven wimpers € 22,00
Epileren en verven wenkbrauwen € 20,50
Wimpers en wenkbrauwen verven € 22,00

Henna Brows Treatment
Henna Brows € 30,00
Henna Brows en epileren € 35,00
Henna Brows, epileren en wimpers verven € 40,00
Henna Brows, Lash Lift, verven wimpers en epileren € 75,00

Lash Lifting
Lash Lift € 35,00
Lash Lift en verven wimpers € 40,00
Lash Lift, Henna Brows, verven wimpers en epileren € 75,00

Maak een afspraak voor mooie wimpers en perfecte wenkbrauwen. U kunt deze behandelingen ook mooi combineren met een gezichtsbehandeling of huidverbeteringsbehandeling.

AFSPRAAK MAKEN CONTACT OPNEMEN