Oneffenheden in de huid laten verwijderen met een Tele'way behandeling. Storende oneffenheden in de huid worden in enkele seconden nagenoeg pijnloos verwijderd. Een Tele'way behandeling is voor het littekenloos verwijderen van tele's (gesprongen adertjes), spider naevus (ook wel spinnenkop of naevus araneus genoemd), bloedspatjes, fibromen, wratten, steelwratjes, pigmentvlekken (ouderdomswratten), vetknobbeltjes en andere onregelmatigheden in de huid.

Hoe werkt het?

Het Tele'way apparaat werkt door middel van een unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency), die zowel in de medische als in de cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt wordt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.

De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus, bloedblaasjes. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!

In het geval van (steel-)wratjes wordt nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af. De huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij. Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij. Om het resultaat te optimaliseren kunt u in de salon advies krijgen hoe thuis de behandeling te ondersteunen.

Waarvoor is Tele'way geschikt?

Met Tele'way littekenloos verwijderen van onder andere:
- Steelwratten
- Fibromen
- Pigmentvlekken
- Ouderdomsvlekken
- Gesprongen adertjes
- Vetknobbeltjes
- Bloedblaasjes

Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?

Na de behandeling zijn irritaties zoals plaatselijke zwellingen, roodheid en dergelijke niet ongebruikelijk. In de meeste gevallen vormt zich een korst die doorgaans na circa 10 dagen vanzelf zal afvallen. De behandelde plek zal doorgaans binnen een aantal dagen genezen.

Vermijdt hete- en natte plaatsen zoals sauna, zwembaden gedurende 72 uur na de behandeling. Ga niet sporten en vermijd zwaar tillen of andere inspannende activiteiten gedurende 24 uur na de behandeling. Vermijd zonlicht en zonnebank zoveel mogelijk gedurende 6 weken en gebruik dagelijks een sunblokker van minimaal factor 25. Vermijdt het gebruik van elk type cosmetische producten die parfum of andere irriterende ingrediënten bevatten gedurende een periode van 72 uur na de behandeling.

Contra indicaties

Aandoeningen, ziekten of klachten waarbij de behandeling niet wordt toegepast: bloedziekten (gebruik bloedverdunners), diabetes, hart- en vaatziekten, herpes virus (koortslip), menstruatie, neuralgieën (zenuwpijnen), pacemaker, zwangerschap. Bij twijfel moet een (huis-)arts worden geraadpleegd.

Prijs Tele'way

Behandeling met Tele'way € 59,00

Maak een afspraak en ervaar zelf wat een Tele'way behandeling voor uw huid kan betekenen.

AFSPRAAK MAKEN CONTACT OPNEMEN