Uw huid zichtbaar en op een natuurlijke manier verbeteren, waarbij u direct resultaat ziet? Kies dan voor huidverbetering met Mesotherapie bij Schoonheidssalon Peggy. Met deze unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling bied ik u een effectieve manier in de strijd tegen huidveroudering. Het is een veilige, eenvoudige en snelle manier om de huidcellen een oppepper te geven.

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een huidverbeterende behandeling die ervoor zorgt dat de collageen en elastine productie wordt gestimuleerd. Collageen is een eiwit die de huid stevig houdt, elastine zorgt ervoor dat de huid elastisch is. Vanaf het 25e levensjaar neemt de productie van elastine en collageen geleidelijk af. De eerste rimpeltjes, lijnen en verlies aan gezichtscontouren worden zichtbaar. Met Mesotherapie worden deze twee stofjes op een natuurlijke manier teruggebracht in de huid, waardoor de behandeling zeer geschikt is voor huidverjonging en algehele huidverbetering (bijvoorbeeld bij een onzuivere huid).

Waarvoor is mesotherapie geschikt?

Met Mesotherapie worden de volgende kenmerken met verbluffende resultaten behandeld:
- Kraaienpootjes.
- Lachrimpels.
- Fronsrimpels.
- Verlies aan contouren.
- Rokershuid.
- Vale & vermoeide huid.
- Onzuivere huid.
- Acne littekens.
- Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging).
- Het verbeteren van de poriënstructuur.

Hoe werkt mesotherapie?

Tijdens de behandeling worden er door middel van zeer dunne naaldjes, microfijne gaatjes in de huid gemaakt die niet met het blote oog zichtbaar zijn. Er wordt een werkstof op de huid aangebracht, die door middel van de naaldjes in de middelste huidlaag wordt gesluisd. Op deze manier is het mogelijk om hoog geconcentreerde werkstoffen precies daar te krijgen waar ze het beste effect hebben. Mesotherapie kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het décolleté en de handen.

De behandeling werkt tweezijdig. Enerzijds wordt door de microgaatjes in de huid, het huideigen herstelmechanisme geactiveerd. De huid wil als het ware zichzelf weer herstellen en gaat meer collageen en elastine aanmaken. Anderzijds wordt de huid intensief gevoed en hersteld door de werkstoffencombinatie die tijdens de behandeling wordt gebruikt.

Wat voor werkstof wordt er gebruikt?

De basis van de werkstof bestaat uit hyaluronzuur en peptiden. Deze zorgen voor huidverjonging en de vochtbalans te herstellen. Dit wordt aangevuld met een samenstelling van vitaminen, Q10 en aminozuren die de huid voedt met essentiële voedingsstoffen.

Voordelen mesotherapie

- U ziet direct resultaat; de huid oogt frisser, egaler en gezonder.
- Op lange termijn zorgt de behandeling voor zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels, de gezichtscontouren zijn hersteld.
- De huid wordt op een natuurlijke manier verbeterd; waarbij het huideigen herstelmechanisme wordt geactiveerd.
- De behandeling is pijnloos, u kunt daarna direct door met uw activiteiten.

Wanneer kunt u geen Mesotherapie ondergaan?

Mesotherapie wordt afgeraden in het geval bij allergiën, huidafwijkingen in het te behandelen gebied (bijvoorbeeld neurodermatitis, eczeem, acne en psoriasis), bij een niet of niet goed functionerend immuunsysteem en een hypergevoelige huid.

Prijs Mesotherapie

Behandeling Mesotherapie € 82,50

Maak een afspraak en ervaar zelf wat Mesotherapie voor uw huid kan betekenen.

AFSPRAAK MAKEN CONTACT OPNEMEN