Nooit meer gedoe in de morgen bij het aanbrengen van make-up, altijd een verzorgd uiterlijk, zowel 's ochtends als 's avonds en uw natuurlijke schoonheid accentueren? Dat kan met permanente make-up. Peggy is bij uitstek dé permanente make-up (PMU) specialist die uw wenkbrauwen, eyeliner of lipliner vakkundig pigmenteert.

Permanente make-up, wat is dat precies?

Bij permanente make-up wordt er door middel van een naald, oppervlakkig pigment in de huid gepigmenteerd. De methode is vergelijkbaar met een tatoeage, echter gaat de naald bij het zetten van een tatoeage 10 keer dieper de huid in dan bij PMU. Doordat de huid zich constant vernieuwt, vervaagt de pigmentatie na ongeveer drie tot vijf jaar. Dit proces verloopt bij de één wat sneller dan bij de ander. Dit is mede afhankelijk van de gebruikte kleur. Permanente make-up is dus niet blijvend en dient na een aantal jaar te worden herhaald.

De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit. De GGD heeft daarom de salon een vergunning verleend voor het aanbrengen van permanente make-up. Deze vergunning geeft aan dat de salon werkt volgens de eisen uit de Europese norm (NEN-EN 17169) en overeenkomstige nationale eisen. Zo kunt u er vanuit gaan dat u ten alle tijden professioneel en veilig geholpen wordt. Kijk op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl voor meer informatie.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is geschikt voor iedere vrouw of man die er altijd, ongeacht het tijdstip of uw activiteiten, goed uit wil zien. Heeft u een bezoekje aan de sauna gepland, gaat u naar het strand of sporten? U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uitgelopen make-up en het opnieuw aanbrengen hiervan!

Wat zijn de mogelijkheden met permanente make-up?

Het is mogelijk de wenkbrauwen, de eyeliner en de lipliner te pigmenteren. Door de jarenlange ervaring van Peggy en de speciale techniek waarmee zij permanente make-up zet, zijn de resultaten zeer natuurlijk en niet van echt te onderscheiden.

Permanente make-up wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de expressie. Mooie wenkbrauwen die precies de goede kleur en vorm hebben, accentueren de sterke kanten van het gezicht. Door het ouder worden, ziekte of teveel epileren, kan het zijn dat u minder of geen wenkbrauwen meer heeft. Permanente make-up is hiervoor ideaal! Ook als u bijvoorbeeld niet de gewenste vorm of dikte heeft, kunnen door middel van PMU de wenkbrauw worden gecorrigeerd.

Samen met u bepaalt Peggy de gewenste kleur en vorm. Zij luistert goed naar uw wensen, zodat uw wenkbrauwen precies worden zoals u dat wilt. Wanneer u zelf nog wel wenkbrauwen heeft, maar waarbij u de vorm of dikte wilt corrigeren, wordt er gebruik gemaakt van de Hairstroke techniek. Hierbij worden door middel van de naald, flinterdunne streepjes tussen de eigen wenkbrauwen gezet. Deze streepjes lijken net op wenkbrauw haartjes, worden er prachtige resultaten worden behaald.

Wanneer u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, wordt de schaduwtechniek gebruikt. Hierbij wordt de wenkbrauw volledig gepigmenteert. Deze methode geeft een meer gedefinieerd resultaat en is daarom voor u de beste keuze.

Mogelijkheden voor de wenkbrauwen

  • De wenkbrauwen kunnen voller, dunner, strakker, donkerder of breder worden gemaakt.
  • Eventuele littekens in de wenkbrauw worden gecorrigeerd.

Permanente make-up eyeliner

Bij PMU eyeliner wordt er een dunne lijn gepigmenteerd tussen de eigen wimpers in. Het is mogelijk de eyeliner boven en onder het oog aan te brengen, waarbij het mooiste resultaat wordt verkregen wanneer zowel boven als onder wordt gepigmenteerd. Een eyeliner hoeft niet altijd zwart te zijn. Peggy geeft u graag advies over welke kleur het beste bij uw ogen past. Ook de dikte van de eyeliner wordt in nader overleg bepaald.

Permanente make-up lippen

Mooi gevormde en volle  lippen zijn het toppunt van vrouwelijkheid. De lipliner wordt afgestemd op de kleur en de vorm van de mond, waardoor er zeer mooie resultaten worden behaald. Houdt u van natuurlijk, of mag het juist wel wat sprekender? Door gebruik te maken van een speciale techniek, kan Peggy bijvoorbeeld uw lippen optisch voller laten lijken.

Mogelijkheden voor de lippen

  • De lippen optisch voller later lijken.
  • Vage contourlijnen corrigeren.

Permanente make-up bijwerken

Wanneer de permanente make-up na drie tot vijf jaar begint te vervagen, kunt u het bijvoorbeeld één keer per jaar of eens per twee jaar laten bijwerken.

Uiterlijk zes à acht weken na de eerste behandeling mag u terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘ i ‘ te zetten. Het kan namelijk zijn dat de huid het pigment afstoot. Wanneer u na de eerste keer (veel) minder pigment ziet, is dit normaal en niets om u zorgen over te maken. Om dit op te lossen dient de nabehandeling. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Wanneer kunt u geen permanente make-up ondergaan?

Permanente make-up wordt afgeraden bij diabetes, hemofilie, chronische huidziekte, contactallergie, immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen, bij het gebruik van antistollingsmiddelen, op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan en waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritaties bevinden. Download hier meer informatie over de risico’s van permanente make-up.

Prijzen Permanente Make-up

Een behandeling bestaat uit een intake, voortekenen, de PMU behandeling, een nabehandeling en nazorgcrème voor thuisgebruik.

Wenkbrauwen € 335,00
Eyeliner boven € 195,00
Eyeliner onder € 195,00
Lipliner: Prijs in overleg
Bijwerken permanente make-up: Prijs in overleg

PMU laten zetten door dé permanente make-up specialist van Hoogezand en omstreken? Die luistert naar uw wensen en die zorgt voor prachtige en natuurlijke resultaten, waarbij uw eigen schoonheid wordt geaccentueerd? Maak een afspraak bij Peggy!

AFSPRAAK MAKEN CONTACT OPNEMEN