Wat ruim 25 jaar geleden, tijdens een stage in een drogisterij begon als een kijkje in de wereld van de schoonheidsverzorging, is uitgegroeid tot mijn eigen schoonheidssalon in Hoogezand en passie voor het vak. Naast specialistische huidbehandelingen verzorg ik gezichts- en decolletébehandelingen en kunt u voor permanente make-up, harsen, bruidsmake-up, epileren en verven bij mij terecht.

Even voorstellen

Hallo, ik ben Peggy Liu. Gediplomeerd pedicure, pigmentiste en schoonheidsspecialiste. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik hou ervan om mensen te helpen op het gebied van uiterlijke verzorging. Schoonheidsverzorging is een interessant en boeiend vak en biedt vele sociale aspecten. Daarom behandel ik nu al jaren met veel plezier en toewijding mijn cliënten. Ik werk alleen volgens afspraak zodat u alle aandacht krijgt. Zo kunt u genieten van de behandeling terwijl ik het beste in uw huid naar boven haal.

Opleidingen

Al vanaf mijn vijftiende ben ik bezig met het vak. Na het afronden van de MAVO ben ik naar het middelbaar beroepsonderwijs gegaan waar ik na een jaar oriënteren voor het vak schoonheidsspecialist heb gekozen. Toen ik vanuit dit oriëntatie jaar een week stage in een drogisterij ging lopen en een docent mij aanraadde voor dit mooie vak te gaan, was ik gelijk verkocht. Dit is nu meer dan 25 jaar geleden.

Naast mijn diploma schoonheidsverzorging van het MBO Uiterlijke verzorging heb ik ook mijn diploma Voetverzorging en ondernemer gehaald. Nog steeds volg ik regelmatig trainingen van MATIS Paris Professional Skin Care om mijn kennis en de behandelingen up-to-date te houden en om volledig op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche.

Groei

Mijn passie voor het vak begon in de schoonheidssalon van een drogisterij in Hoogezand, waar ik na mijn stage nog acht jaar heb gewerkt. Vanaf 1 januari 2004 ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen. De eerste drie jaar was dit vanuit een kamer in huis. Al snel groeide de salon uit haar jasje en verhuisde ik in 2007 naar de Hoofdstraat 33 in Hoogezand. Sindsdien is hier mijn schoonheidssalon gevestigd en uitgegroeid tot een volwaardige salon.

Specialisme

Ik leg mij vooral toe op de gezichts- en huidverzorging. Eén van mijn onderscheidende apparaten is de Teleway, waarmee ik onder meer gesprongen adertjes en ouderdomsvlekjes weg kan halen. Een andere specialistische behandeling is de Derma Peel van Skeyndor. Dit is een cosmeceutische behandeling voor schoonheidssalons die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken. Derma Peel is zeer geschikt voor de behandeling van de vroegtijdig verouderde huid, een huid met vlekjes, bij sporen van acné en fijne expressielijntjes.

In 2016 zijn de specialisaties mesotherapie en permanente make-up aan mijn behandelingen toegevoegd. Mesotherapie is een unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling tegen huidveroudering. Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van drie tot vijf jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn de lip contour en eyeliners.

Vanaf 2022 kunt u bij mij ook terecht voor een Be Lifted Plasma behandeling. Dit is een revolutionaire en innovatieve behandeling om uw huid, zonder operatie, strakker te maken. Denk hierbij aan een ooglift of ooglidcorrectie zonder te snijden of te injecteren. Maar ook rimpels of hangende huidplooien kunnen met geweldige resultaten behandeld worden.

Producten

Sinds het begin van mijn eigen schoonheidssalon ben ik officieel depositair en verkooppunt van Matis Paris en Pupa. Tijdens uw behandeling werk ik daarom exclusief met huidverzorgingsproducten van Matis Paris en make-up van Pupa. Matis Paris bestaat al ruim 80 jaar en is een prestigieus salonmerk dat bekend is over de hele wereld. De keuze voor het merk Pupa is een bewuste keuze omdat het dierproefvrij is en hypoallergeen. Daarnaast is Pupa eigentijds, trendy en heeft het kleurrijke producten en een uitstekende kwaliteit.

- GRAAG TOT ZIENS IN DE SALON! PEGGY LIU