Een warm gebaar om lekker van te genieten! Met een cadeaubon van Schoonheidssalon Peggy kan de ontvanger zelf kiezen hoe deze besteed wordt. Bijvoorbeeld voor een heerlijke gezichtsbehandeling, verzorgende producten of make-up. U kunt zelf de waarde van de cadeaubon bepalen. Denk aan een mooi rond bedrag of het bedrag van een specifieke behandeling. Geeft u liever een behandeling cadeau zonder vermelding van het bedrag? Ook dat kan. Laat dit ons dan weten. De cadeaubon kan in één keer of in delen besteed worden. Het resterende tegoed blijft op de cadeaubon staan.

Een cadeaubon van Schoonheidssalon Peggy is leuk om te geven bij een verjaardag, jubileum, pensioen, sinterklaas, kerst, moederdag, vaderdag of zomaar als bedankje. Voor welke gelegenheid dan ook, een cadeaubon van Schoonheidssalon Peggy geven is altijd mooi!

U kunt kiezen tussen een fysieke Beautybon of een digitale e-Gift Card. De e-Gift Card ontvangt u direct in uw mailbox. De Beautybon ontvangt u binnen 2 werkdagen in de brievenbus. Momenteel bezorgen we ook zelf binnen de gemeente Midden-Groningen. Is het bezorgadres in de gemeente Midden-Groningen? Dan ligt de Beautybon op werkdagen binnen 24 uur in de brievenbus. Liever de Beautybon ophalen in de salon? Dit kan alleen op afspraak. Neem contact op voor het afhaalmoment.

Beautybon bestellen

Bepaal het gewenste bedrag, vul uw gegevens in en betaal vertrouwd, veilig en gemakkelijk via iDeal. U ontvangt vervolgens de Beautybon via PostNL.

Totaal: € -

› bekijk de voorwaarden

e-Gift Card bestellen

Kies het gewenste bedrag, vul uw gegevens in en betaal vertrouwd, veilig en gemakkelijk via iDeal. Zodra de betaling geslaagd is, ontvangt u een e-mail met daarin de e-Gift Card.

e-Gift Card of Beautybon van Schoonheidssalon Peggy ontvangen
Heeft u een behandeling of besteedbaar bedrag bij Schoonheidssalon Peggy cadeau gekregen? Gefeliciteerd! De cadeaubon kan worden ingeleverd voor behandelingen of producten. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN CONTACT OPNEMEN