Pupa Milano Make-up

Het merk PUPA is in 1976 begonnen met het ontwerpen van een aantal kleine beautykitjes. De speelsheid, het creatieve en het ontroerende van deze kitjes deed de grondlegger van Pupa aan zijn dochtertje denken. Hij noemde haar altijd liefkozend PUPA. Dit betekent letterlijk poppetje of klein meisje. Oorspronkelijk is het merk PUPA gestart als een merk voor tieners, maar PUPA stapte al snel binnen in de markt van vrouwen met een bredere leeftijdscategorie. Een teken dat originaliteit, frisheid en een positieve houding niet aan leeftijd gebonden zijn, maar gedeeld worden door alle vrouwen. De schoonheid van PUPA is daarom voor iedereen bereikbaar.

De PUPA stijl is een combinatie van de wereldberoemde Italiaanse ‘flair’, creativiteit en hoge kwaliteit die samen voor het kenmerk ‘Made in Italy’ staan. Eigentijdse, trendy, kleurrijke producten geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen staan garant voor een hoogwaardig en oogverblindend resultaat. PUPA make-up betovert met de schitterende collecties, geïnspireerd op de seizoenstrends. Dieprood is het kenmerk van PUPA, waarmee het merk direct herkenbaar is.

De voordelen van PUPA op een rij: Langdurige houdbaarheid, hypoallergeen, niet op dieren getest, comfortabel gevoel, prachtige uitstraling, wel doordacht kleurengamma, producten bevatten tocopherol (dit is vitamine E; De beschermende huidvitamine bij uitstek), functionele verpakkingen en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

AFSPRAAK MAKEN